Despre noi

ProprietarulCasei.ro este unul dintre putinele servicii din Romania care va ofera posibilitatea de a vinde un imobil in sistemul FSBO .
FSBO este prescurtarea de “For Sale By Owner”. Acest termen este folosit pentru a identifica proprietatea care este vânduta direct de catre cel ce o poseda fara implicarea unui agent imobiliar. De obicei, proprietarul îsi promoveaza locuinta prin intermediul site-ului, reclamelor facute de acesta, precum si alte mijloace.
Acest sistem este implementat cu succes pe scara larga în S.U.A., Canada si tarile vest-europene.
Acest sistem presupune eliminarea intermediarilor din procesul de vanzare, totodata eliminandu-se si comisioanele platite catre acestia, facilitandu-se astfel contactul direct intre proprietar si potentialii clienti.
Listarea unui imobil pe ProprietarulCasei.ro se face pe o platforma virtuala sub forma unei brosuri complete cu detalii despre imobil si o galerie de fotografii relevanta pentru acesta.
Introducerea ofertei se face de catre reprezentantii nostri , datele introduse fiind verificate de catre acestia, astfel potentialii clienti pot fi siguri ca informatiile prezentate sunt reale.
Odata listat, anuntul va fi disponibil gratuit pentru toti vizitatorii site-ului ProprietarulCasei.ro, iar oferta va fi disponibila pana cand imobilul va fi vandut.
Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile oferite va rugam sa ne contactati.